PC&Consoles

Spider-Man a primit un nou trailer

Mulți ar spune că n-am mai primit un joc Spider-Man cu adevărat grozav de la varianta de PS2 a lui Spider-Man 2. Dacă asta se va schimba, vom afla după lansarea noului joc din serie, ce recent a primit o mostră de gameplay.

Secvența de la E3 2017 prezintă aproape 8 minute întregi de gameplay, menite să demonstreze cam care ar fi ideea generală a jocului, iar spre deosebire ed alte exemplare de la eveniment, pare a fi destul de onest.

Secvența nu se străduiește să ascundă interfața sau prezența a numeroase evenimente quick-time, cum au făcut în trecut numeroase jocuri. Dar mai arată și încă ceva foarte important, de care fanii seriei duc dorul, faptul că legănatul pe pânze se face prin atașarea lor de clădiri, nu de nori sau de fire de praf ce plutesc sporadic pe cer.

Fiind tot un joc publicat de Sony, n-ar trebui să vă așteptați să îl vedeți pe PC prea curând, ceva ce oarecum este o parte din tradiție pentru serie. La urma urmei, acel Spider-Man 2 legendar n-a ajuns nici el pe PC, varianta primită atunci fiind una complet diferită și, prin comparație, teribilă.

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button