GamingPC&Consoles

Spider-Man 2 îi aduce la un loc pe Peter Parker, Venom și Miles Morales într-o demonstrație de gameplay impresionantă

Ediția acestui an de PlayStation Showcase a avut loc aseară și de departe cea mai interesantă prezentare a fost cea a lui Spider-Man 2. Jocul creat de Insomniac Games a furat privirile tuturor prin intermediul unui video de 12 minute în care vedem secvențe de gameplay, facem cunoștință cu antagonistul jocului și descoperim ce noutăți aduce următorul titlu din serie. Dar pe lângă mecanici noi pe care trebuie să le experimentăm, am aflat și plotul.

Despre Spider-Man 2 am aflat inițial în septembrie 2021, culmea, tot prin intermediul PlayStation Showcase. La momentul respectiv tot ce știam este că Venom va fi cumva parte din joc. Dar după prezentarea de ieri, știm mai multe informații. Antagonistul poveștii este Kraven the Hunter, iar Peter Parker și Miles Morales își unesc forțele, fiind amândoi personaje jucabile. Cât despre Venom, pare că și-a găsit casă în corpul lui Peter, acesta fiind diferit față de jocurile trecute.

Însă după tot ce am văzut, trebuie să vin și cu un sfat pentru voi: dacă vreți să înțelegeți mai bine povestea și gameplay-ul lui Spider-Man 2, jucați Spider-Man: Remastered și Miles Morales. Poveștile se leagă între ele, sunt două jocuri foarte bune și oferă un gameplay antrenant. Mai aveți timp până pe toamna-iarnă, atunci când va ieși pe piață Marvel’s Spider-Man 2 pentru PlayStation 5.

Momentan nu s-a anunțat nicio dată de lansare oficială, dar știm că vine în decursul acestui an. Și pentru cei care se întreabă dacă vom primi Spider-Man 2 și pe PC, eu zic că probabil da. Numai să nu vă așteptați la o lansare concomitentă cu cea de PlayStation. Și dacă vreți să descoperiți ce alte jocuri au fost prezentate în cadrul acestui PlayStation Showcase, stați cu ochii pe site pentru că o să revin în scurt timp cu un rezumat.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button