MORE

G3, asul QHD din maneca LG!

G3 este cel mai nou terminal premium al celor de la LG. Dimensiunea ecranului este de 5.5 inchi cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, deci un alt QHD, aceasta rezolutie oferind o densitate a pixelilor de 538ppi. Camera este de 13MPx cu stabilizator optic SOI+, care foloseste un sistem revolutionar Laser Auto Focus, pentru focalizare rapida, capacitatea memoriei RAM variaza intre 2GB si 3GB, la fel si stocare, unde putem alege intre 16GB sau 32GB. Procesorul este un Snapdragon 801 Quad Core tactat la 2.5GHz cu un GPU Adreno 330. Pe hartie specificatiile arata foarte bine, si evident suntem nerabdatori sa il primim in teste la Zona pentru a va putea da mai multe detalii.

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Salut! Sunt nou pe site-ul vostru si am nevoie de putin ajutor. Aveti review-uri video ? Daca da cum dau de ele sa le urmaresc?
    Am vazut pe you tube cateva filmulete de la voi cu telefoane, tablete etc in care spuneati ca asteptati sa le primiti in teste. Le faceti doar review-uri scrise sau faceti si video?

    P.S. -am gasit pe you tube filmulete de doar 5 minute.

    1. Tot pe YT la canalul lor le gasesti.Acelea de 5 minute sunt ca niste stiri.Daca, cauti review la ceva anume,pe canalul lor de TY la search cauta acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button