Gaming

Specificații de sistem și data de lansare pentru Final Fantasy XV pe PC

Final Fantasy XV ar putea arăta cu adevărat spectaculos în rezoluție 4K, iar distribuitorul Square Enix a dezvăluit hardware-ul de care veți avea nevoie pentru a face acest lucru. Totodată a fost anunțată și data când vom putea vizita Eon de pe PC: 6 martie 2018.

În octombrie, specificațiile de sistem minime și cele recomandate pentru Final Fantasy XV au apărut pe pagina Microsoft Store a jocului, care păreau suficient de accesibile. Specificațiile jocului pentru 4K HDR sunt, așa cum era de așteptat, mai exigente. Iată o prezentare generală:

Sistem de operare: Windows 10 64-bit Fall Creators update
Procesor: Intel Core i7-7700 (minim 3.6 GHz), sau AMD Ryzen 5 1600X (minim 3.6 GHz)
Placă video: Nvidia GeForce GTX 1080 Ti
Memorie RAM: 16GB
Rezoluție: 4K(2160p)
Spațiu liber pe SSD: peste 155GB

Aceste cerințe sunt urmate și de o declarație:

Un instrument pentru benchmark și instrucțiuni pentru a ajuta jucătorii să-și optimizeze PC-urile pentru lansarea jocului vor fi disponibile începând cu 1 februarie. Vă rugăm să vizitați site-ul oficial pentru mai multe informații. Final Fantasy 15: Windows Edition suportă rezoluții Native 4K și 8K cu HDR10 și DOLBY ATMOS, împreună cu suportul pentru moduri aflat în dezvoltare.

Final Fantasy XV Windows Edition (sau Royal Edition, varianta în care va fi disponibilă pentru console) vine și cu o serie de caracteristici care au fost adăugate la jocul de bază de la lansarea sa pe console în 2016. Noi misiuni secundare și inamici, cum ar fi Cerberus și Omega, sunt disponibile pe harta extinsă din Crown City. Jucătorii vor avea de asemenea ocazia să înfrunte și pe Rulers of Yore.

O navă regală complet controlabilă, care permite călătoria între Cape Caem și Altissia, așteaptă de asemenea pe jucătorii de pe PC, la fel ca și un nou accesoriu care declanșează atacuri puternice. Vor fi și multe DLC-uri care vor ajunge și pe PC și un nou mod de cameră pentru perspectiva first person, care va schimba modul în care jucătorii văd Eon în întregime.

Din nou, Final Fantasy 15: Windows Edition este așteptat să se lanseze pe 6 martie 2018. Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de Steam a jocului.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button