GamingRSS PaginaDeMedia

Creatorul lui Spec Ops The Line se alătură studioului Insomniac Games

Pe vremea când făcea ochi pentru prima oară, Spec Ops The Line nu a spart recordurile la vânzări, dar a oferit o experiență de joc interesantă, în ciuda faptului că este destul de liniar. Tematica acestuia, alături de firul narativ, sunt expuse ceva mai deosebit, inspirate de povestirea Heart of Darkness a lui Joseph Conrad, de care îmi aduce aminte inclusiv Dying Light.

Cel care a lucrat la povestea lui Spec Ops The Line, un domn pe nume Walt Williams, își va exercita talentul artistic în cadrul studioului Insomniac Games. Gamerii mai tinerei cunosc Insomniac pentru jocurile Spider-Man, de la care tare mult își doresc un PS5 cu tematică. Noi, ăștia mai bătrânii, ne știm cu Insomniac de pe vremea francizei Resistance.

Insomniac Games - Resistance

De la Spec Ops The Line la jocuri mai puțin sumbre?

Prin urmare, rămâne de văzut cum și la ce anume va contribui scriitorul lui Spec Ops The Line. La cum s-au prezentat lucrurile în cazul acestui joc, nu prea ai avea motive să crezi că Walt Williams ar începe să creeze narative pentru un joc nou cu Spider-Man sau Ratchet and Clank. Prin urmare, ar exista o variantă mai potrivită, și anume o renaștere a seriei Resistance.

Având în vedere faptul că Spec Ops The Line și seria Resistance împart anumite tematici, unele mai ancorate în realitate decât altele, talentul lui Williams chiar ar putea fi bun la casa omului care vrea încă un joc matur și întunecat. Insomniac Games este un studio ambițios, care și-a regăsit succesul odată cu Spider-Man și Ratchet and Clank, dar este păcat să lași în urmă Rezistența de care s-au bucurat atât de mulți posesori de PS3 și PSP.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button