MORE

Space Hack gratuit 24 de ore pe Steam!!!

Pentru a sarabatori 10 ani de existenta, Meridian au pus pe Steam toate jocurile publicate la preturi promotionale cu pana la 75% discount. Ceea ce nu au spus, cel putin public, este ca unul dintre jocuri, anume Space Hack, este gratuit pentru o perioada de 24 de ore!

Pe langa bundle-ul care nu are prea multe oferte atractive, cu exceptia catorva titluri notabile, trebuie sa recunoastem ca Meridian are cateva jocuri memorabile in spate, precum seria Syberia, Dracula sau PAM. Chiar si asa, nu intelegem de ce tocmai jocul gratuit, menit sa sarbatoreasca cei zece ani de existenta, este trecut in bundle cu un pret astronomic si cu un discount de 75%.

Steam Space HackTotusi, comunitatea de pe Steam si-a dat seama destul de repede de eroare, chiar mai repede decat Valve, care inca nu au „reparat” greseala, jocul fiind inca listat la pretul de 46.50 de euro, in mod miraculos. Pana una alta, puteti adauga jocul pe Steam, GRATUIT, folosind link-ul de AICI. Fara sa platiti cei 46.50 de euro pe care Steam ii cere pentru un produs…gratuit. Si asta cat mai repede, pana nu expira cele 24 de ore, si jocul nu revine la pretul de 185 de euro propus de Steam 🙂

Articole asemanatoare

10 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button