Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Source 2, oferit gratuit dezvoltatorilor de continut

/
/
/
/
image
img

La 11 ani dupa ce a lansat primul sau motor grafic folosit la crearea unor jocuri formidabile, precum Half-Life 2, seria Counter-Strike, Team Fortress 2, Left 4 Dead, Portal, Valve a venit acum cu o noua veste, oferindu-le dezvoltatorilor de jocuri un succesor al Source engine-ului sau. Noul motor, Source 2, a fost anuntat oficial zilele acestea la Game Developers Conference si a fost promovat ca un instrument de „crestere a productivitatii creative”. De altfel, este mult mai usor de folosit, mai ales de amatori –compania a insistat pe importanta continutului generat de utilizatori ca fiind motivul pentru care Source 2 a fost simplificat.

A fost o saptamana buna pentru dezvoltatorii de jocuri – fie ei amatori ori profesionisti: Unreal Engine 4 a devenit gratuit, a fost lansat Unity 5 si Source 2 a fost pus la dispozitia dezvoltatorilor de continut. Urmatoarea veste buna pe care eu unul mi-as dori s-o aud ar trebui sa faca referire la anuntarea lui Half-Life 3.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar