TECH

SoundGlow – lumina sincronizata emotional cu muzica

Orice proprietar de bar, club, cafenea ar trebui sa testeze pe clientii sai SoundGlow, un sistem de iluminare LED care intelege muzica la fel de bine ca un muzician. In functie de rimul muzicii, sistemul proiecteaza diferite teme coloristice. Initiatorii proiectului mizeaza pe faptul ca nu doar mancarea, serviciile, locatia, ci mai ales ambianta si atmosfera, determina preferinta clientului pentru un anume loc.

Sensory Media a dezvoltat un sistem inteligent de iluminat cu LED-uri, SoundGlow, care se sincronizează cu muzica emotional, oferind o soluție pentru o atmosfera ambientala impresionanta cu costuri de control mult mai mici.

Proiectul permite computerelor să înțeleagă emoția, oferind interactiuni mai intuitive si mai emotionale intre oameni si calculatoare, precum si experiente multi-senzoriale impresionante. Experiențele multi-senzoriale sunt deja în curs de dezvoltare ca răspuns la creșterea concurenței din industria de divertisment si a restaurantelor.

https://www.youtube.com/watch?v=imwrOG_ZdWQ&feature=youtu.be

SoundGlow este o abordare mai inteligenta si mai ieftina pentru cei care vor sa-si transforme localul in cel mai cool loc din oras. Costurile unui astfel de sistem variaza de la 1.000 la 10.000 de lire, in functie de suprafata locatiei.

SoundGlow from Sensory Media on Vimeo.

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Back to top button