Telefoane

Sortly – O excelenta aplicatie de inventariere si gestiune

A venit vara si odata cu ea perioada concediilor, a plimbarilor sau a excursiilor. Pentru aceste lucruri si nu numai, exista acum Sortly. Aceasta aplicatie este de mare ajutor in privinta inventarierii obiectelor. Insa capabilitatile ei pot fi puse in practica in mult mai multe domenii, ca de exemplu atunci cand te muti.

Insa noi o vom pune la incercare in speranta ca ne poate ajuta in urmatorul concediu. Putem adauga in categoria Travel, prestabilita la instalare, de unde putem noi crea diverse destinatii. Dupa acest pas, putem adauga sub-destinatii sau direct elemente pentru inventariere. Fiecare element poate fi denumit dupa bunul nostru plac si i se poate atasa o poza, taguri, i se poate desemna un numar de bucati si chiar un pret per bucata. Drept urmare, ne putem organiza bagajul excesiv. Mai apoi aplicatia face un total al inventarului pe fiecare categorie in parte, pentru a sti cat ne costa calatoria.

La fel ne putem organiza chiar si debaraua sau garajul, fara a mai fi nevoie sa rascolim o incapere intreaga pentru a gasi un singur lucru. La fel se poate aplica si la o colectie de jocuri sau de CD-uri. Insa daca vrem sa mergem cu gandul mai departe, aceasta aplicatie poate tine locul unui mini program de gestiune. Cu siguranta nu in totalitate, insa ar fi foarte util pentru cei ce lucreaza in domeniu sa aiba inventarul magaziei in buzunar. Aplicatiei i se poate desemna o parola pentru a tine ochii curiosi la distanta, poate fi sincronizata cu Dropbox sau Evernote, are posibilitatea importarii sau exportarii unei baze de date Sortly si ofera chiar si un serviciu propriu de cloud. Cu siguranta si ei au gandit mai departe de un bagaj sau o debara, caci serviciul lor de cloud este gratuit pana la 5000 de elemente, insa dincolo de aceasta limita ofera Premium Cloud, la mai multe variante de pret. 0.99 euro pe luna, 8.99 euro pe an sau 35.99 euro pe viata. Un pret decent, spunem noi, in cazul in care chiar ai nevoie de inventarierea a mai mult de 5000 de unitati.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button