MORE

Sony Xperia Z4 lansat in Japonia!!!

Dupa multe asteptari si zvonuri care sustineau ca Sony se retrage din segmentul telefoanelor mobile, Sony Xperia Z4 a fost lansat in Japonia!

Sony Xperia Z4 este succesorul lui Xperia Z3, iar acesta este disponibil momentan… doar in Japonia. Xperia Z4 are un design OmniBalance putin imbunatatit fata de de Z3, are o grosime de 6.9mm si un cadru metalic pe margini. Ca si Z3, Z4 este certificat IP68, adica este rezistent la apa si praf. Ecranul are o diagonala de 5.2 inch cu rezolutie FullHD.

Procesorul este un Snapdragon 810 cu 3GB RAM si 32GB pentru stocare. Stocarea poate fi extinsa cu un card de maxim 128GB. Din fabrica, telefonul vine cu Android 5. Camera are o rezolutie de 20.7MP iar senzorul este un Exmor RS, care are un procesor BIONZ separat, pentru imagine. Dimensiunea senzorului este de 1/2.3 inch, si suporta ISO pana la 12800. Telefonul cantareste 144 de grame iar bateria are o capacitate de 2930mAh. Momentan nu stim un pret, sau cand terminalul va fi disponibil la nivel global.

 

Articole asemanatoare

Back to top button