Știri ITTECHTelefoane

Sony Xperia XZ4 ar putea avea o cameră foto de 52 de megapixeli

Înainte de un anunț oficial, așteptat la MWC în februarie, Sony Xperia XZ4 este deja înconjurat de câteva informații interesante, chiar daca sursele lor nu pot fi garantate. Cea mai remarcabilă este dezvăluirea că telefonul ar putea avea o cameră foto de 52 de megapixeli, ceea ce l-ar face campion de piață din acest punct de vedere. Până acum, recordul e deținut de Honor View 20, care are un senzor de 48 de megapixeli.

Sistemul de camere oferit de Sony Xperia XZ4 ar urma să fie alcătuit din trei obiective. Prima ar fi o cameră de 16 MP cu apertură f/2,6. Camera centrală ar urma să aibă 52 MP cu apertură f/1.6. Ultima cameră, situată în partea de jos ar fi un senzor de ToF de 0.3 MP ToF cu diafragma f/1.4. Presupusul senzor de 52 MP ar putea utiliza un procesor de imagine pentru a crea fotografii de 13 MP, un tip de fotografie computațională spre care par să se îndrepte mai toți producătorii de telefoane mobile.

Informațiile neoficiale au scos la iveală și un ecran QHD+ de 6,5 inch cu raport de aspect de 21:9, memorie RAM de 6 GB, spațiu de stocare de 128 GB și o baterie de 4.400 mAh care ar putea alimenta un chipset Snapdragon 855. Dacă informația despre procesor se dovedește adevărată, atunci Sony Xperia XZ4 ar fi unul dintre primele telefoane care să folosească cel mai nou chipset al celor de la Qualcomm.

Imaginile dezvăluite neoficial sunt bazate pe o serie de desene CAD și este posibil să nu reflecte întru totul produsul final, dar cu puțin noroc nu vom mai avea mult de așteptat pentru datele oficiale. Sony urmează să participe la Mobile World Congress, eveniment care începe pe 25 februarie și sperăm că Xperia XZ4 se află printre produsele care vor avea parte de o prezentare publică.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button