Telefoane

Sony Xperia XZ1 Compact: revine flagship-ul cu ecran 4.6 inch

Unul dintre modelele cele mai interesante de la Sony, terminalul compact din seria nouă Xperia XZ1, pare să fie confirmat oficial. Imaginile arată un model care păstrează linia Xperia, dar de data asta revin la ideea unui model compact cu dotări hardware de top.

După ce Sony lansa cu succes primul Xperia Z, cineva din cadrul companiei a avut ideea genială cu Xperia Z Compact. Pe măsură ce toți marii jucători (în afară de Apple) se depărtau de ecranul compact, Xperia Z1 Compact devenea un flagship cu ecran compact, care stă bine în buzunar și are puterea unui model de top. Mi-a plăcut mult modelul și am utilizat telefonul vreo 3 ani, mai ales că avea camera de 20 de megapixeli de la Xperia Z. Compania a continuat seria o perioadă, am ajuns să testez Xperia Z3 Compact, au avut chiar și Z5 Compact. Apoi, anul trecut, cineva a stricat seria.

În 2016, nu știu din ce considerente, Sony a lansat modelul Xperia X Compact, un telefon care păstra ideea de compact, dar nu mai era dotat ca vârf de gamă. Avea ecranul de 4.6 inch, dar pentru procesor au mers pe o variantă economică. Cred că telefonul nu a avut succesul dorit, așa că anul acesta revine modelul cu procesor de top. Sau cel puțin așa se aude.

Pentru varianta integrală a materialului, vizitați ComputerBlog.ro

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button