TelefoaneRSS PaginaDeMedia

Sony Xperia 1 III ar putea veni cu specificații foto puternice

O fi având Samsung Galaxy S21 un arsenal foto impresionant, dar Sony Xperia 1 III vrea să întreacă fluierând specificațiile rivalului sud-coreean.

Leak-urile indică o oarecare similaritate între Xperia 1 III și modelul Xperia Pro, în sensul că render-urile „primitive” au fost actualizate, noi informații ieșind la suprafață.

Astfel, Xperia 1 III este un telefon care se adresează celor pasionați de foto și de video. Ar putea avea un mini-port HDMI și un shortcut button prin care pot fi accesate aplicațiile preferate, la fel ca în cazul lui Xperia Pro.

Partea cea mai interesantă este posibila prezență a unei lentile periscop pe Sony Xperia 1 III, care crește considerabil zoom-ul. Lentilele folosite pe Xperia 1 III, alături de tehnologia Zeiss cu care fanii sunt deja familiarizați, ar putea depăși performanțele oferite de Galaxy S21, însă nu ar strica să fim nițel sceptici, având în vedere faptul că Samsung a anunțat recent un senzor foto foarte puternic, gata să fie încorporat pe tot mai multe device-uri.

Între timp, Xperia 1 III vine cu un display 6.5-inch 21:9 OLED cu rezoluție 4K HDR, dar cu 15% mai multă luminozitate față de alte modele, după cum umblă vorba. Se va păstra perechea de difuzoare și jack-ul audio 3.5mm prezente pe Xperia 1 II, cu o adăugare a unui senzor de amprentă pe butonul de power. Restul va fi cel mai probabil dezvăluit de către producător.

În ansamblu, Xperia 1 III se bucură de o stocare de 256GB, 8GB/12GB de RAM, rulând Android 11 pe un procesor octa-core Snapdragon 888

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button