MORE

Sony vrea sa faca „Let’s Play” o marca inregistrata

Din categoria „Idei care nu se vor termina cu bine”, Sony pare ca doreste sa isi extinda proprietatile cu ceva complet nou si neasteptat, Let’s Play.

Da, Let’s Play. Acele clipuri video pe care le vedeti pe Youtube, rasarite parca prea multe in ultimii cativa ani ca ciupercile dupa ploaie, a caror origin sunt in articole publicate pe forumuri vechi de numeroase decenii.

A fost descoperita o inregistrare pentru o noua marca, sub numele de Let’s Play, facuta de catre Sony Computer Entertainment America, acoperind cam orice inseamna streaming video. Inregistrarea inca nu este completa, examinatorul cazului gasind probleme care vor trebui adresate inainte de a merge mai departe. Una din acele probleme probabil este faptul ca Youtube si in general tot internetul este plin de lucruri care incep cu „Let’s Play”, unele datand dinainte ca vreo consola Playstation sa aiba suport pentru internet.

De ce ar vrea Sony sa detina drepturile asupra conceptului de Let’s Play? Greu de spus in acest moment. Ar putea fi pentru ca intentioneaza sa foloseasca numele ca un brand pentru un serviciu propriu de streaming.

Ramificatiile actiunii acesteia sunt in acest moment necunoscute. Nici nu este clar daca marca va putea fi macar inregistrata. Dar daca va fi, oare Sony isi va exercita noua putere dincolo de serviciul propriu?

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button