MORE

SONY va lansa o pereche de casti noi pentru PS4!

De obicei, noi cand ne pregatim sa dam cateva ture pe consola noastra preferate sau pe console nu trebuie sa ne facem griji de partea auditiva deoarece acestea sunt conectate la televizor, acesta avand o serie de difuzoare.

Nu mai vorbesc de faptul ca unii dintre fiind mai instariti v-ati permis chiar si un sistem home cinema sa va lafaiti cum trebuie intr-o mare de sunete de inalta fidelitate de mai ai un pic si zici ca antagonistul este chiar in spatele tau si trage cu pistolul pe langa capul tau sau ca Godzilla nu e multumit si singura solutie este sa stai nemiscat ca sa nu ajungi felul principal la masa regala.

Dupa cum bine stiti, consola celor de la SONY, PlayStation 4 are in palmares si o serie de accesorii menite sa iti faca viata mai usoara sau sa iti indeplineasca anumite necesitati.

Mai nou, compania japoneza ne-a anuntat ca in curand vor lansa pe piata o pereche de casti in ear cu noise cancelling care vor putea fi folosite atatea la controller-ul de PS4 cat si la alte dispozitive SONY.

Lansarea acestui produs va fi pe 4 Decembrie, iar pretul va fi undeva la 90 de euro~ 400 de lei ceea ce mi se pare un pic cam piperat. Evident, unii vor spune „Bai are noise cancelling. Sunt bengoase rau. Asa nu o sa imi mai aud „nefasta” cand striga dupa mine sa duc gunoiul”.

Articole asemanatoare

Back to top button