GamingRSS PaginaDeMedia

Sony va avea un stoc de 10 milioane de PlayStation 5 anul acesta

Pana la prezentarea oficiala, Sony planuia sa produca intre cinci si sase milioane de console next-gen inainte de Martie 2021. Se pare insa ca hype-ul creat este mai mare decat s-ar fi asteptat producatorul. Ca raspuns, stocurile initiale de PlayStation 5 vor insuma 10 milioane de unitati. Sursa este Bloomberg si se pare ca Sony deja a plasat comanda pentru toate materialele necesare . Se pare ca aceasta crestere este cauzata si de COVID-19 si faptul ca oamenii petrec mai mult timp acasa.

Exista insa si o parte foarte dificila in toata combinatia asta. Cei de la Bloomberg au scos in evidenta faptul ca va fi o provocare logistica pentru Sony. Compania trebuie sa scoata 10 milioane de console PlayStation 5 din China si sa le imprastie peste tot in lume. Daca cererea este atat de mare pe cat se asteapta retailerii, Sony va avea o treaba grea de facut.

Pana atunci, inca asteptam un pret oficial pentru PlayStation 5 si desigur, o data de lansare. Editia standard a consolei va fi echipata cu o unitate BluRay, in timp ce Digital Edition nu va mai folosi o unitate optica si va fi automat mai ieftina. Chiar sunt curios cat va costa noua consola de la Sony si cat de bine va face compania fata cererii. Si poate, dar poate, cu ceva noroc, vom avea si noi console in acelasi timp cu restul lumii pentru ca pe Romania, exista o tendinta de intarziere. In acelasi timp, sunt curios: voi ce varianta de PS5 alegeti? Mergeti pe varianta clasica cu disc, sau treceti pe digital?

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button