MORE

Playstation 4 va avea Remote Play compatibil cu PC-ul si Mac-ul

Fie Sony sunt foarte atenti la ceea ce se intampla pe internet, fie este vorba de o concidenta masiva, dar anuntul facut de compania japoneza in urma cu doar cateva ore pare sa incununeze si sa fericeasca o groaza de gameri. Ce fel de anunt? Daca tilul nu indica asta, este vorba despre faptul ca Playstation 4 va avea Remote Play intr-un fina, acesta fiind compatibil atat cu PC-ul, dar si cu Mac-ul, din pacate pentru utilizatorii de Linux nu exista inca o confirmare sau infirmare pentru acest sistem de operare.

Dupa ce in urma cu doar cateva zile o aplicatie neoficiala care permitea Remote Play pe PC de pe Playstation 4 a ajuns la public datorita muncii unui user mai istet, acum se pare ca Sony si-au pus in miscare masinaria de marketing.

Shuhei Yoshida insusi a anuntat functia pe Twitter, confirmand ca Playstation 4 va avea o aplicatie oficiala care sa permita streaming de continut de pe PS4 pe PC si Mac. Daca este sa punem in balanata, PS4 ofera mai multa flexibilitate, avand in vedere ca aplicatia celor de la Xbox functioneaza in tandem doar cu Windows, totusi, trebuie privit si cu o doza de scepticism acest anunt.

Sony sunt si vor fi niste fabricanti de hardware, nu de software, iar asta cel mai probabil va impacta aplicatia, care, credem noi, cel putin primele sase luni va avea ceva buguri si probleme.

[Twitter]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close