GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Sony va anunța jocuri noi pentru PlayStation 4 înainte de E3

E3 2018 începe în mai puțin de o săptămână, iar înainte de conferința masivă, Sony a lansat un program de anunțuri pe blogul PlayStation care vor fi dezvăluite până la conferința de presă de luni, 11 iunie.

Începând de miercuri, 6 iunie, Sony intenționează să anunțe trei jocuri noi, o dată de lansare pentru un joc viitor (foarte probabil va fi un titlu exclusiv pentru PlayStation 4) și detalii despre „Un joc așteptat cu nerăbdare pe PS VR„, fiecare informație fiind oferit o dată pe zi pentru următoarele cinci zile, seria de anunțuri urmând a se încheia duminică, 10 iunie. De miercuri până duminică, fiecare anunț va avea loc la ora 6 după-amiaza, ora României.

Este greu de spus care ar putea fi aceste trei jocuri noi, deoarece câteva dintre studiourile Sony lucrează deja la proiecte cunoscute: Bend Studio lucrează la Days Gone, Japan Studio se presupune că lucrează la Astro Bot: Rescue Mission, London Studio lucrează la Blood & Truth, Media Molecule lucrează la Dreams, Naughty Dog lucrează la The Last of Us Part II și Sucker Punch lucrează la Ghost of Tsushima.

Cu toate acestea, în ultimii patru ani, Sony a deschis patru noi studiouri: PixelOpus, înființat în 2014; Manchester Studio, înființat în 2015; ForwardWorks, înființat în 2016; și Studio San Mateo, de asemenea înființat în 2016. PixelOpus lucrează în prezent la Concrete Genie, care este anticipat să se lanseze în 2018, dar nu există o confirmare oficială despre jocurile la care lucrează celelalte studiouri, astfel încât Sony ar putea anunța ceva realizat de unul sau mai multe dintre aceste trei studiouri noi.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button