Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

SONY urmeaza sa preia de la Toshiba segmentul de senzori pentru imagine

/
/
/

Bag de seama ca de ceva timp Toshiba a intrat intr-un fel de con umbra, fie din cauza presei care nu prea i-a mai acordat atentie, fie fiindca compania si-a dorit acest lucru.

O sa vi se para ciudat, dar asa e. Cand cineva doreste sa dezvolte ceva in secret sau lucreaza la un plan de obicei va incerca sa reduca cat mai mult comunicarea cu canalele media, ca mai apoi sa vina cu un mare anunt si sa acapareze „lumina reflectoarelor.

Eu cred ca Toshiba nu a mai fost atat de activa pe canalele media deoarece a lucrat la un plan de restructurare pentru segmentul sau dedicat senzorilor de imagine.. Din cate se pare, ei vor sa vanda fabrica din Oita, Japonia catre cei de la SONY. Motivul pentru care se desfasoara aceasta tranzactie este ca Toshiba si-a supraestimat prognozele cu privire la castiguri.

Bine, au fost si cateva tertipuri pe care le-au folosit contabilii companiei si nu prea au dat bine din punct de vedere public si va dati seama ca a iesit un scandal destul de mare, asa ca sunt nevoiti sa dreaga busuiocul ca sa isi salveze din imagine si sa nu dea faliment, ca asta mai lipsea, sa ramana saracii oameni pe drumuri.

[Reuters]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar