PC&Consoles

Sony te lasă să joci titluri de PS4 pe PC

În timp ce Microsoft își tot anulează exclusivitățile de platformă, Sony pare că nu mai știe unde să le îngrămădească pe toate, așa că a început să le „lanseze” și pe PC.

Serviciul PlayStation Now va iniția peste câteva săptămâni un test privat pentru a verifica stabilitatea jocurilor de PlayStation 4 transmise prin acest serviciu. Cei care sunt abonați la PS Now ar trebui să stea cu ochii pe e-mail în cazul în care sunt invitați la acest test.

Nu s-a specificat pe ce perioadă se va întinde acest test, sau când funcția va fi disponibilă pentru publicul larg. Dar când va fi implementată vei avea acces la jocuri de PS4 pe PC, contra taxei lunare care îți permite acces și la catalogul în creștere de titluri de PS3 de pe serviciul PS Now. Sigur, este vorba de cam 20 de dolari/euro, dar este mai ieftin decât să cumperi două console și jocurile aferente.

Compania nu a oferit detalii despre ce jocuri vor fi disponibile pe acest serviciu din catalogul consolei PlayStation 4. Totuși, având în vedere că va fi vorba în primul rând de titluri marca Sony, poate ceva ca Horizon New Dawn va face parte din ofertă.

[Sony]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button