Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Sony suplimenteaza bugetul pentru securitate cu inca 15 milioane de dolari

/
/
/
/
image

Compania Sony sustine ca si-a invatat lectia de cand a fost atacata de hackeri, la sfarsitul anului trecut, si anunta investitii 15 milioane de dolari pentru a lupta cu acest flagel al mediului world wide web. Compania a fost atat de afectata incat, in ziua in care trebuia sa vorbeasca mai mult despre bilantul pe 2014, a ales sa insiste pe masurile de securitate cibernetica pe care le va lua in primul trimestru al acestui an pentru a preintampina eventuale atacuri pe viitor.

Cele 15 milioane de dolari vor fi folosite pentru investigatia derulata dupa asaltul hacker-ilor si pentru recuperarea pagubelor. Se pare ca Sony a fost nevoita sa stranga cureaua pentru a face aceasta investie – este adevarat si ca a avut profituri nete de 756 de milioane de dolari in perioada octombrie-decembrie 2014, insa recent a anuntat ca trebuie sa concedieze 2.100 de angajati de la divizia de telefoane mobile, cu o mie mai multi decat anuntase anul trecut. Ca veni vorba despre acest segment din cadrul companiei, divizia de smartphone-uri a inregistrat un mic profit in 2014, dar nu suficient de important – motiv pentru care Sony a anuntat ca in 2015 va avea un singur varf de gama, nu doua, asa cum ne obisnuise pana acum.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar