Gaming

Sony spune nu la Facebook pe PS Vita si PS3

Sony a anuntat in mod oficial ca incheie suportul pentru Facebook pe un numar destul de mare de componente din cadrul gigantului Playstation, printre acestea fiind prezente si doua console: PS3 si PS Vita.

Compania a anuntat ca incepand cu luna ianuarie 2016 va inceta sa mai ofere suport pentru aplicatia de Facebook aflata pe Sony Playstation 3 si Playstation Vita, dar si faptul ca aplicatia va inceta sa mai functioneze pe Playstation TV.

Odata cu acest anunt, a venit si o veste trista. Avand in vedere ca aplicatia Facebook nu mai este disponibila in magazinul de aplicatii Playstation Store pentru a putea fi descarcata, este de fapt a doua aplicatie majora de acest gen care dispare, Youtube fiind prima care isi da obstescul sfarsit.

„Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de aceasta decizie si speram ca publicul sa inteleaga” a declarat un reprezentant Sony in mesajul oficial.

Trebuie mentionat si faptul ca aplicatia Facebook de pe Playstation 4, atat ea, cat si optiunile de share, nu sunt afectate de aceasta schimbare. Astfel, posesorii de Playstation 4 nu au de ce sa se teama daca isi impart trofeele cu prietenii pe Facebook. Prieteni care in general se uita la share, iar dupa apasa pe tab-ul de Hide all Posts form X Pearson!

[Sony]

Articole asemanatoare

Back to top button