PC&Consoles

Playstation 4 spune nu gaming stream-urilor pe Ustream

In 2013, anul in care Sony anunta si promova masiv noua consola Playstation 4, compania a dezvaluit ca utilizatorii vor putea face live stream si pe serviciul Ustream, folosind evident consola.

Din pacate, parteneriatul se pare ca este la final de drum, Sony anuntand ca incepand cu data de 1 august, Playstation 4 nu va mai putea transmite jocuri live decat pe Twitch, Youtube si DailyMotion. 

Inca nu se stie de ce a fost sistat partneriatul intre cele doua companii, cert este ca incepand cu data stipulata de Playstation, utilizatorii nu vor mai putea accesa clipurile din sectiunea Ustream – „Live from Playstation”, atat de pe Playstation, cat si de pe Vita sau aplicatia de mobile.

Ustream este o companie detinuta de IBM, totusi, popularitatea Twitch si a Youtube-ului se pare ca a pus in genunchi aceasta platforma, iar daca Sony platea si o suma de bani pentru a folosi serverele acestora, sistarea serviciului este motivata financiar. Ustream a pierdut foarte mult din popularitate in ultimii doi ani, iar aceasta lovitura s-ar putea sa marcheze sfarsitul platformei. Sau cel putin un inceput.

PlayStation Blog

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button