GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Sony si Microsoft resping cererile de retur pentru Cyberpunk 2077

Dupa o lansare dezastruoasa pe vechea generatie de console, Cyberpunk 2077 este iarasi subiect de discutie. Doar ca publicitatea primita post-lansare nu a fost la fel de pozitiva. Iar de aceasta data, aflam cateva informatii triste vis-a-vis de cererile de retur pentru joc. Chiar daca CD Projekt Red si-a incurajat fanii nemultumiti sa ceara banii inapoi pe joc, se pare ca Sony si Microsoft nu prea sunt interesati sa coopereze in aceasta directie.

CD Projekt Red a trebuit sa ia masuri, astfel zilele trecute compania si-a cerut scuze in mod public pentru problemele intalnite de unii utilizatori. Cei mai afectati au fost cei care si-au pre-comandat jocul pentru PlayStation 4 si Xbox One. Performanta a fost slaba, rezolutia mica si bug-urile gramada. Automat, au aparut si nemultumitii. Si pare ca producatorul lui Cyberpunk 2077 a dat-o iarasi de gard.

Intai si-a anuntat fanii pe Twitter ca acestia sunt liberi sa ceara banii inapoi pe joc. Insa nu a fost specificat nicarieri in ce conditii pot face asta. Asadar, au aparut si cererile; doar ca au cam fost respinse. Asta a dus la un raspuns nou al companiei:

Trebuie sa intelegeti ca Microsoft si Sony au anumite reguli de retur in cazul produselor disponibile in format digital. Desi multe articole aparute pe acest subiect au indicat ca aceste reguli nu sunt valabile si pentru noi, informatiile au fost false. Politica de retur ramane aceeasi ca si pana acum pe fiecare dintre platforme si nu va fi schimbata special pentru noi. In schimb, oricine a cumparat Cyberpunk 2077 de pe PlayStation Network sau magazinul Microsoft, pot cere banii inapoi.

Pe scurt, un fel de „nu e vina mea frate, credeam ca ne-am inteles„. CD Projekt Red s-a oferit insa sa indrepte problema cu returul lui Cyberpunk 2077. Toti cei care au probleme cu procesul, pot sa trimita un mail la adresa helpmerefund@cdprojektred.com

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button