GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Sony si Microsoft impart drepturile pentru un joc

Printr-o intamplare foarte stranie, Sony, alaturi de celalalt competitor din piata consolelor de jocuri, Microsoft, au ajuns sa imparta o proprietate de care niciunuia nu cred ca le mai pasa in acest punct.

Dupa ce a achizitionat Insomniac Games luna trecuta, Sony a confirmat intr-un final ca detine drepturile tuturor proprietatilor pe care acest studio le-a dezvoltat. Acestea includ si Sunset Overdrive, jocul din 2014 care a fost la inceput o exclusivitate pentru Xbox One pana cand a fost portat pe PC anul trecut. Se pare insa ca Microsoft detine in continuare drepturile de publicare, in timp ce Sony detine jocul propriu-zis.

Intr-o discutie cu publicatia japoneza Inside Games, presedintele Sony Interactive Enternainment, Shuhei Yoshida a spus ca „SIE detine drepturile peste toate proiectele Insomniac Games”. Compania nu pare insa interesata de vreun aranjament pentru a aduce Sunset Overdrive si pe PlayStation 4. Yoshida a adaugat ca este interesat doar de titlurile viitoare pe care studioul le va dezvolta.

Pe langa toate acestea, o posibila portare pe PS4 ar fi dificila, intrucat PlayStation si Xbox sunt competitori direct. Cu atat mai mult, un sequel iese din discutie deoarece Sunset Overdrive nu a vandut chiar bine. Sony a cumparat Insomniac pentru a continua munca pentru Marvel’s Spider-Man si Ratchet & Clank. Sunset Overdrive insa, este ceva ce tehnic, ar putea fi refacut, dar probabil este plasat foarte jos pe lista de prioritati.

Destructoid

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button