GamingRSS PaginaDeMedia

Sony ar putea dezvolta un competitor pentru serviciul Xbox Game Pass

Ar putea fi mai divers decât PlayStation Now și PlayStation Plus

Când vine vorba de zvonuri și leak-uri în lumea jocurilor video, nimeni nu este mai iscusit decât Jason Schreier, iar tipul a dat bomba în ceea ce privește rivalitatea dintre PlayStation și Xbox. Cu toții știm că Xbox Game Pass este una din cele mai profitabile strategii coapte de Microsoft, și nu degeaba mulți o numesc „best deal in gaming”, dar umblă vorba că lui Sony i-a ajuns atât de multă propagandă din partea inamicului.

Pe această cale, Schreier spune că Sony pare pus pe treabă și va crea un competitor serios pentru serviciul Xbox. Există totuși o precizare pe Twitter. Sony nu va introduce pe noul serviciu jocurile first-party proaspăt lansate, așa cum am mai văzut în cazul lui Xbox Game Pass sau GeForce NOW, dar va pune la dispoziția utilizatorilor o selecție mai bogată și mai diversă față de ceea ce colindă în prezent pe PlayStation Plus și PlayStation Now.

Sony joacă dur

Proiectul poartă numele de cod Spartacus. Pe hârtie, acesta va oferi acces la un catalog extins de jocuri clasice, dar și moderne și de actualitate ca rezulat al combinației dintre PS Plus și PS Now. Teoretic, ar fi vorba despre un serviciu denumit tot PS Plus, dar care va absorbi întregul conținut PS Now.

Noul serviciu PlayStation se va lansa în primăvară și va fi structurat pe trei tipuri de abonament. Tipul „premium” va ajunge să includă chiar și jocuri de PS1, PS2 și PSP, iar dacă luăm în calcul acel backwards compatibility PS5, PS4, PS3, Sony ar putea lansa un contraatac full-force.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Back to top button