PC&Consoles

Sony se distanțează de No Man’s Sky și Hello Games

Shuhei Yoshida, președintele al diviziei din Sony care se ocupă cu dezvoltarea de jocuri, a făcut o declarație oficială despre dezastrul mediatic al lui No Man’s Sky.

Acesta a pus vina pe Hello Games și în special pe Sean Murray și pe modul în care acesta a promovat jocul. Merită menționat că No Man’s Sky a fost anunțat ca un joc exclusiv de Playstation 4, iar locurile în care își făcea apariția pentru a fi promovat, cum ar fi la evenimentul VGA al Spike TV sau emisiunea Late Show with Stephen Colbert, nu erau tocmai genul de locuri unde ai vedea jocuri indie făcute de câțiva oameni într-un birou inundat, ci jocuri foarte puternic promovate de companii foarte mari, ca Sony.

În cuvintele lui Yoshida:

”Înțeleg unele din criticile pe care Sean Murray le primește, pentru că suna de parcă promitea funcții pe care jocul nu le avea în prima zi. Nu a fost o strategie de PR grozavă, pentru că nu avea o persoană de PR care să îi ajute, și până la urmă el este un dezvoltator indie. Dar spune că au de gând să continue dezvoltarea de funcții noi pentru No Man’s Sky și abia aștept să joc mai departe jocul.”

[Gamastura]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button