PC&ConsolesGamingRSS PaginaDeMedia

Sony se așteaptă ca producția de PS5 să fie îngreunată serios inclusiv la anul

Dacă înainte vorbeam despre o nouă variantă de PS5, care vrea să facă față ceva mai bine crizei, Sony ne trage de urechi și ne aduce înapoi la realitate. O realitate destul de nașpa pentru cei care speră/sperau să pună mâna pe actualul PS5. Japonezii se așteaptă ca această lipsă de console să-și facă simțită prezența chiar și la anul, potrivit Bloomberg. Iată o lovitură grea pe care dezvoltatorul, la fel ca mulți alții, trebuie să o suporte.

Nu cred că cererea pieței se va domoli prea curând, și chiar dacă reușim să ne asigurăm o parte din necesarul producției de PS5 pentru anul viitor, ne va fi aproape imposibil să ținem pasul cu cererea de pe piață. Am vândut PS4 în peste 100 de milioane de unități, iar reputația noastră nu ne permite să ne imaginăm o scădere a cererii. Hiroki Totoki

De la începutul lui aprilie 2021, acest nou an fiscal surprinde compania încercând să vândă 14.8 milioane de console PS5, după ce a reușit să pună pe piață 7.8 milioane de unități până pe 31 martie. Pe vremea când totul era ok-ish în lume, Sony apucase să vândă 14.8 milioane de unități PS4 în primul său an fiscal complet, fapt care sugerează că lucrurile stau altfel în cazul cererii de PS5-uri.

Comentariile lui Totoki abordează o nuanță pesimistă, spre deoesbire de comentariile colegilor săi, care vizau faptul că resursele necesare producției consolei vor crește pas cu pas, pe parcursul fiecărei luni din 2021. În mod similar, președintele Sony Interactive Entertainment era foarte sigur pe sine atunci când afirma că, până la jumătatea lui 2021, lucrurile se vor fi îmbunătățit considerabil. Bineînțeles, producția de PS5 își va reveni cândva, dar trebuie să fim realiști, întrucât degeaba crește ritmul de producție dacă nu există componentele necesare.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button