TECH

Sony pregătește cel mai rapid card SD din lume

În momentul actual, dacă ai un card SD cu o viteză de transfer de 10MB pe secundă probabil ai impresia că ar fi foarte rapid. Sony nu este de acord cu tine.

Compania anunță SF-G UHS-II, un card capabil să atingă viteze de transfer secvențiale de până la 300MB/s la citire și numai de 299MB/s la scriere. Sony susține că acest card ar fi rezistent la șocuri, la apă, la temperaturi extreme și la… raze X. De ce? Probabil pentru a nu se defecta conținutul atunci când sunt trecute printr-un scaner de la aeroport.

Sunt pregătite variante de 32GB, 64GB și 128GB ale acestui card, așa că va fi cu siguranță o soluție foarte bună pentru cei care vor să filmeze în 4K. Prețurile pentru carduri nu au fost anunțate, dar cu siguranță nu vor fi mici. Lansarea ar trebui să aibă loc prin luna martie.

Acest gen de carduri SD mai oferă și câteva beneficii și pentru alte dispozitive, cum ar fi routerele acelea care au un USB la care se poate atașa un mediu de stocare, sau PC-urile acelea mici care au stocare internă eDRAM. Nu de alta, dar un astfel de card este mult mai rapid ca un HDD și pe hârtie ar depăși un SSD blocat la viteze de SATA 2.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button