MORE

Sony Playstation 5 – Primele zvonuri

Lansat in 2013, Sony Play Station 4 a fost cumparat de catre noua milioane de fani, iar numarul continua sa creasca. Analistii sustin ca in comparatie cu consolele anterioare, urmatoare generatie va fi lansata mai devreme, si cunoscand acest lucru Sony probabil lucreaza deja la Play Station 5. Este posibil ca acesta sa isi schimbe numele intre timp, dar momentan ne folosim de logica, pentru ca este a 5-a generatie de Playstation. Evident speculatiile sunt inevitabile.

Desigur, este prea devreme ca sa facem „preziceri” despre Play Station 5, dar un raport publicat de Insider ne indica faptul ca urmatoarele console ar putea fi dotata cu module ram extrem de rapide numite RRAM sau resistive random-access memory. RRAM are o constructie tridimensionala, si acest lucru permite micsorarea dimensiunilor si imbunatatirea performantei. Acet tip de modul este de doua-trei ori mai performant decat GDDR5-ul care se afla in consolele Play Station 4. Se zvoneste ca Sony Playstation 5 va avea o capacitate de 8GB RRAM, si cu siguranta vom vedea performante mult sporite din partea consolele in viitor.

Producatorii acestor module sunt cei de la  Micron Technology, o corporatie multinationala care a avut o expansiune foarte rapida in ultima vreme.


 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button