MORE

Sony plateste in…jocuri celor afectati de hacking-ul PSN!

Anul 2011 nu a fost unul tocmai benefic pentru Sony. Intai le-a fost sparta protectia de GeoHotz, apoi au fost afectati de Hacking-ul PSN, practic ramanand cu pantalonii in vine in momentul in care nume, parole si informatii personale, precum cele de pe cartile de credit au fost ale utilizatorilor, au fost „imprumutate” de hackeri.

Sony si-au rascumparat mare parte din greseli, cu celebrul packet „Welcome Back”, oferind tuturor celor care detineau o consola PS3 o luna de PlayStation Plus si cateva jocuri gratuite. Din pacate pentru Sony, nu prea a fost destul pentru a stavili furia unora. Furie care a fost transformata intr-un proces comun, intentat de cei afectati de caderea PSN-ului. Procesul tocmai s-a finalizat, Sony intelegandu-se cu „partea vatamata” sa plateasca daune de 15 milioane de dolari. Cum? Pai cu mai multe jocuri si alte chestii legate de Playstation Network.

Cei care nu au participat la programul Welcome Back, imediat dupa redeschiderea PSN-ului vor beneficia de unul dintre cele 14 jocuri oferite de Playstation, trei jocuri de PSP si trei teme de fundal pentru PS3 sau trei luni gratuite de Playstation Plus.Vesti bune vin si pentru cei care au fost pagubiti direct de furtul de date personale, acestia primind daune de cate 2500 de dolari.

Asa ca, daca ai un cont mai vechi de 2010 de PSN si nu ti-ai „cerut dreptul” dupa caderea PSN, acum poti sa iei niste jocuri interesante de PSP, PS3 sau chiar Playstation Plus pentru trei luni.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button