MORE

Sony planuieste pentru smartphoneuri senzori similari cu cei de pe DSLR

Deși există speculații cum că telefoanele cu o camera multi-senzor sunt „next big thing”, Sony a lansat un senzor care va face probabil camerele sale de smartphone-uri mai bune în curând. Adica senzori similari cu cei de pe DSLR, dar pentru mobile.

Exmor RS IMX230 este un așa numit senzor CMOS care strange un eficient numar de 21 de megapixeli într-o dimensiune de 1 / 2.4 -inch. Acest senzor uluitor însă, are 192 de puncte de focalizare automată cu detecție de fază, care va păstra subiecții în mișcare rapidă cat se poate de clari. Noul chip are de asemenea integrat HDR pentru fotografii de inalta rezolutie și video 4K.

Sony este foarte perspicace in privinta camerelor și în special a senzorilor, si a câștigat 2.4 miliarde dolari in ultimul trimestru datorita acestora. Senzorul Exmor este utilizat în Apple iPhone 6, in telefoane Android cum ar fi OnePlus One. Noul model RS Exmor va apărea în luna aprilie a anului viitor. Cu toate acestea, chiar daca nu e nimic în neregulă cu camerele foto de pe smartphoneurile Sony, divizia lor de telefoane mobile încă pierde o mulțime de bani.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button