GamingPC&ConsolesRSS PaginaDeMedia

Sony ofera gratuit adaptoare VR pentru PS5

Daca hotarasti sa te muti cu joaca pe PS5 si vrei sa te bucuri si de titluri VR, ai nevoie de un adaptor pentru PlayStation Camera. Pentru asta, Sony iti face cinste cu unul.

Ca sa poti primi un adaptor, trebuie doar sa intri pe site-ul Sony si sa introduci numarul de serie de pe VR unit-ul tau si datele de livrare. In functie de regiune, livrarea va dura o vreme.

Adaptorul respectiv te ajuta sa conectezi PlayStation Camera la PS5, care nu poseda slot-ul necesar pentru introducerea AUX-ului camerei. Prin urmare, vei putea continua sa te joci titlurile VR deja existente pe PS5 numai cu ajutorul acestui adaptor, din moment ce noua camera HD nu este compatibila cu headset-ul PSVR lansat pentru PS4.

PlayStation VR

Conform sectiunii FAQ, fiecare client va avea dreptul la un singur adaptor per adresa. Shipping-ul variaza in functie de regiune, iar clientii vor fi notificati in prealabil cu privire la data livrarii.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button