MORE

Sony nu poate inregistra „Let’s Play”

Din motive inexplicabile, Sony a tot incercat in ultima vreme sa inregistreze termenul „Let’s Play” ca o marca proprie. Prima data compania nu a reusit, fiindca termenul se apropia prea mult de „Letz Play”, detinut de o alta companie, din SUA. Asa ca Sony a mai incercat inca o data.

Peste o similaritate cu o marca deja existenta se putea trece, nu ar fi prezentat un obstacol prea mare, insa a doua cerere de a obtine un trademark s-a lovit de un zid si s-a spulberat… cel putin pe moment.

USPTO, biroul de brevete si marci inregistrate al SUA, a declarat ca „Let’s Play” nu poate fi inregistrat, deoarece este un termen mult prea generic.

Sony nu isi poate exercita vreun fel de pretentie de proprietate asupra termenului, sub nici un fel de forma, acesta existand de ani de zile in numeroase incarnari.

Asa ca orice planuri ar fi avut Sony pentru „Let’s Play”, acestea vor trebui puse pe butuci sau vor trebui adaptate la a se folosi de un termen care nu poate fi protejat de copyright.

Desigur, daca avocatii companiei vor sa insiste, au pana la vara sa convinga USPTO ca termenul nu este chiar atat de generic si ca il pot folosi dupa bunul plac.

[Game Politics]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button