MORE

Sony nu mai face jocuri pentru Vita

Daca ar putea fi cumva un semn mai bun ca o platforma este pe un drum nefericit, ca producatorul acelei platforme sa anunte ca nu mai produce jocuri pentru acea platforma, atunci nu stiu ce ar putea fi.

Da, stiu, Sony arzand un PS Vita gigantic la apus de soare intr-un camp ar fi un semn mai bun, dar nu par genul de oameni care sa exagereze in acest hal. Sacrificiul acelei capre cu lansarea lui God of War era doar o exceptie.

Inca de la E3 se stia ca Sony nu avea in dezvoltarea vreun joc propriu pentru Vita, conform declaratiei lui Jim Ryan, presedinte al Sony Computer Entertainment Europa, intr-un interviu pentru Gamespot. Se astepta ca situatia sa fie temporara, dar se pare ca nu. Sony lasa acum dezvoltarea de jocuri in totalitate pe seama partilor terte. Asta ar insemna ca nu ar trebui sa va asteptati sa vedeti pe PS Vita jocuri facute de Sony, sau jocuri bazate pe proprietatile Sony. Fara God of War, Uncharted, Killzone, sau orice altceva, momentan SCEE fiind preocupat cu Playstation 4.

Compania nu este pe cale sa renunte la platforma, avant totusi ceva succes, in special cu lansarea unor titluri precum Minecraft: PS Vita Edition. Insa nu prea se ridica la nivelul asteptarilor de a transforma aceasta consola intr-un nou Playstation, pentru care sa fie dezvoltate jocuri de buget mare.

Aceasta dezvaluire vine la cateva saptamani dupa ce au fost strivite asteptarile pentru un succesor al consolei, din moment telefoanele mobile erodeaza sever piata pe segmentul acesta.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button