MORE

Sony lucreaza la o consola Playstation 4K

Se pare ca Sony are planuri marete cu noua lor consola Playstation 4. Mai exact, compania japoneza doreste sa upgradeze consola pentru a putea face output video in 4K, lucru care pana in acest moment era considerat imposibil.

Aparent noul model, numit afectuos Playstation 4.5, va primi u boost la capitolul grafic, astfel consola sa poata sa ruleze grafica in rezolutii 4K, dar mai mult de aceste detalii ina nu am primit absolut nimic, conceptul fiind inca in stadiu de zvon. Dar, daca se dovedeste a fi adevarat, suntem extrem de curiosi cum vor face upgrade posesorii de consola Playstation 4 la noul standard grafic. Sa fie vorba de un expansion? Un atasament poate? Nu se stie nimic din acest punct de vedere. 

Pe de alta parte, Sony nu a confirmat sau infirmat informatia pana in acest moment, singurul comentariu oficial venind via Kotaku din partea Sony, acestia declarad: „Nu putem comenta pe seama unor zvonuri si speculatii”. Dar, sursele Kotaku indica ca doar o mana de oameni stiu de acest proiect, iar, numarul acestora este extrem de mic. Mai mult, update-ul sau atasamentul nu este programat pentru a fi lansat intr-o perioada imediat apropiata. Ca de exemplu… la anu.

Mai exista un rand de zvonuri sau speculatii, cum doriti sa le priviti, care atesta faptul ca si Microsoft au in plan un astfel de upgrade hardware in viitorul apropiat, dar nimic care sa fie verificat in mod oficial. Cel mai probabil in cel putin 2 ani o sa vedem fie o noua generatie de console, fie un expansion pentru aceasta generatie de console. Cum a fost in cazul laptopurilor Alienware la care se poate conecta o placa video externa.

[Kotaku]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button