GamingRSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Sony lanseaza colectia Only for PlayStation cu noi ilustratii superbe

Sony a creat noi design-uri pentru copertile jocurilor din colectia Only on PlayStation, iar acestea sunt de-a dreptul superbe. Copertile demne de a deveni postere au fost create pentru 10 titluri din aceasta colectie: Spider-Man, The Last of Us Remastered, Horizon Zero Dawn, God of War, Uncharted 4, Bloodborne, The Last Guardian, Ratchet & Clank, Shadow of the Colossus si WipeOut Omega Collection.

Aceste ilustratii noi folosesc siluete distincte care portretizeaza personajele principale din fiecare joc, unele dintre ele plasate in alte siluete care formeaza un contrast superb (silueta neagra a lui Ellie plasata peste silueta neagra a lui Joel, spre exemplu). Daca ar fi sa aleg trei favorite dintre aceste zece design-uri, cred ca as alege Shadow of the Colossus, Uncharted 4 si Horizon Zero Dawn.

Din pacate, colectia Only for PlayStation va fi comercializata doar pe teritoriul Marii Britanii, dar fiind obiecte de colectie, stiu deja ca probabil vor ajunge si pe teritoriul tarii noastre macar cate un exemplar din fiecare, mai ales ca un adevarat colectionar nu cunoaste limite cand vine vorba de hobby-ul sau.

Mai jos aveti atasata o galerie in care am inclus toate cele zece artwork-uri care pentru mine sunt o incantare, mai ales ca sunt fan al chestiilor de genul acesta.

EuroGamer

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button