MORE

Sony inchide Playstation Home…in Japonia!

Sony inchide Playstation Home. Bine, doar in Japonia…pentru moment, avand in vedere ca serviciul, chipurile, inca mai este accesat in SUA si Europa.

Cu toate astea, isi mai aduce cineva aminte cand a intrat ultima oara in Playstation Home? Conform PS3-ului meu am facut asta in Ianuarie 2012 si cred ca a fost din greseala. In Japonia se pare ca serviciul nu este accesat aproape deloc, batand vant de libertate in lumea virtuala a celor de la Sony.

Potrivit unei declaratii Playstation Japonia postata pe site-ul oficial, Playstation Home isi va inchide portile in mod oficial anul viitor in luna martie. Sony nu a oferit un motiv pentru care a luat aceasta decizie, dar hotararea nu surprinde pe nimeni. Playstation Home, un hub social menit sa rivalizeze cu Second Life, comparat chiar cu jocul in cauza, nu a fost prea popular printre tinerii gameri, acestia preferand sa joace jocurile, mai degraba decat sa alerge prin lumi virtuale si sa interactioneze cu alti membri PSN.

Pana in acest moment nu a fost facut un anunt cu privire la Playstation Home US si EU, nici ele foarte populare, dar credem ca directia este certa. Si acestea urmeaza sa fie inchise intr-un viitor apropiat.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button