PC&Consoles

Sony încetează producția consolei Playstation 3 în Japonia

La aproape un deceniu de când și-a făcut apariția, consola Playstation 3 începe să se îndrepte către pensionare. Sony anunță că a încetat să mai producă unități noi în Japonia, așa că nu vor mai fi livrate console noi către magazine.

Această măsură ar urma să aibă loc și în restul lumii, așa că dacă ați ezitat până acum să cumpărați un PS3, dar tot vreți o asemenea consolă, ar fi bine să luați una cât o mai vedeți în magazine, fiindcă nu va mai fi acolo pentru mult timp.

Consola s-a vândut în mai bine de 80 de milioane de unități din 2006 și până acum, în ciuda prețului imens pe care îl avea inițial și a generalei atitudini pe care o avea la acea vreme Sony.

Desigur, în curând s-ar putea să tratați această consolă ca un bibelou oricum, fiindcă Sony a pus un accent destul de mare pe emularea jocurilor consolei prin sistemul Playstation Now. Acesta suportă în acest moment doar o fracțiune din jocurile car erau pe Playstation 3, dar catalogul crește de la o lună la alta, așa că măcar titlurile cele mai importante își vor face apariția aici, accesibile atât de pe Playstation 4, cât și de pe PC. Din păcate, seria Metal Gear încă nu este prezentă pe această platformă.

[Time]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button