MORE

Sony face un film despre Emoji

Din categoria „Asta e motivul pentru care lumea pirateaza filme”, Sony Pictures anunta ca va realiza un film a carui concept de baza este emoticoane, sau Emoji pentru cei care vor sa fie trendy.

Compania a platit pentru drepturile acestei pelicule suma de 1 milion de dolari, in urma unei licitatii in care erau implicate studiourile Paramount si Warner Bros. Da, ati citit bine, 1 milion de dolari pentru aceasta idee.

Va asigur ca nu este o gluma de 1 aprilie intarziata. Compania care in mod repetat isi bate joc de Spider-Man incearca sa faca un film care sa fie pe placul generatiei care sta cu nasul lipit de serviciul de mesagerie preferat de pe telefon prin realizarea unui film despre emoticoane.

Daca inca mai citit asta si nu v-ati dat cu capul de birou sau de cel mai apropiat zid in mod repetat, va pot spune si despre ce va fi acest film. Pelicula se petrece intr-o aplicatie de mesagerie, unde exista un loc numit Emoji Valley, locul unde emoticoanele traiesc si muncesc. Acestea calatoresc apoi printr-o varietate de alte aplicatii, explorand o lume digitala. Dar pentru ca lucrurile sa fie cu adevarat groaznice, vor explora o varietate de aplicatii reale, care vor fi incluse in film pe baza unor contracte publicitare, pelicula oferind numeroase oportunitati pentru „branding”.

Iarasi, Sony Pictures a platit 1 milion de dolari pentru aceasta idee.

De la Tron, ReBoot, pana si Wrek It Ralph, am ajuns la Emoji si Pixels.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button