Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Sony face primul video 48K de 360 de grade

/
/
/
img

In ultima vreme incep sa apara din ce in ce mai multe televizoare 4K, iar cele 8K sunt la orizont. Dar stiti ce este cu adevarat grozav? 48K! Si nu orice fel de 48K, ci pe 360 de grade.

Sony a realizat o secventa foarte impresionanta recent, un video de 360 de grade, prin care puteti roti dupa bunul plac obiectivul, realizat in rezolutia 48K prin intermediul a 12 telefoane Xperia Z5 Premium, fiecare inregistrand la rezolutia de 4K. Telefoanele erau amplasate intr-un stand facut prin imprimare 3D.

Dimesiunea totala a imaginii este impresionanta, iar efectul ar trebui sa va dea un mic indiciu despre ce se poate realiza atunci cand VR va fi la ordinea zilei. Daca aveti cumva Google Cardboard, sau un telefon, niste lentile si niste carton, puteti sa folositi aplicatia Youtube de Android pentru a vedea secventa intr-un VR ceva mai rudimentar.

[GSM Arena]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar