MORE

Sony Computer Entertainment nu mai exista

Decenii la rand, Sony Computer Entertainment era acel „Sony” la care ne refeream de fiecare data cand spuneam ca „Sony lanseaza o noua consola”, sau ceva similar. Acel Sony nu mai exista.

Sony cel mare, compania care detine totul, de la Playstation la cardul de memorie din buzunar, a anuntat ca Sony Computer Entertainment nu mai exista sub acest nume. De acum inainte, se va numi Sony Interactive Entertainment, sau SIE. Asa ca, data viitoare cand cineva de la SIE iti da follow pe Twitter s-ar putea sa nu fie un spion.

Sediul SIE va fi de acum inainte in San Mateo, California, si se va ocupa mai departe de dezvoltarea platformei Playstation si cu productia de servicii si produse menite sa „inspire comunitatea”.

Dobandirea unui alt nume este menita sa reprezinte o schimbare de directie pentru Sony, din moment ce partea de Computer Entertainment nu este tocmai la fel de valabila. La urma urmei, Sony Online Entertainment care facea „Computer Entertainment”, nu mai exista sub nici o forma de un an de zile, iar cu aparitia lucrurilor precum Playstation VR paleta se va diversifica si vor aparea noi forme de divertisment.

Acesta este sfarsitul epocii Sony Computer Entertainment, de acum inainte SIE este la putere.

[Kotaku]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close