PC&ConsolesGamingRSS PaginaDeMedia

Sony va lansa capace oficiale de PlayStation 5

După ce s-a luptat din răsputeri să închidă șandramaua oricui încerca să pună la vânzare capace personalizate de PlayStation 5, Sony a decis că este cazul să plece urechea la rugămințile utilizatorilor și să le ofere șansa de a alege din mai multe scheme de culori pe lângă obișnuitul alb extrem de plicticos.

Este vorba despre cinci variante de panouri laterale pentru noua consolă, iar fiecare set va fi vândut la prețul de 55 de dolari, după cum a anunțat compania însăși. Asta ar putea fi o veste bună și pentru cei care doresc să-și asorteze consola cu versiunile colorate ale controller-ului DualSense lansate mai devreme anul acesta și care vor beneficia de încă trei culori în lineup.

PlayStation 5 în curcubeu

Capacele de PlayStation 5 (alături de controller-ele asortate) vor fi disponibile în următoarele scheme de culori: Midnight Black, Cosmic Red, Nova Pink, Starlight Blue și Galactic Purple. Sony explică faptul că procesul de înlocuire este foarte ușor. Tot ce trebuie să faci este să scoți panourile originale de pe PS5 și să le atașezi pe cele dorite printr-un simplu click.

Aceste variante pentru consolă vor fi lansate luna următoare, în ianuarie, și vor fi compatibile atât pentru PlayStation 5 în varianta Ultra HD Blu-ray, cât și ediția fără disc, adică PS5 Digital Edition. Totuși, trebuie să știți că disponibilitatea acestora, poate pe culori specifice, poate în totalitate, variază în funcție de regiune, deci stați cu ochii pe site-ul oficial al producătorului pentru mai multe detalii.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button