MORE

Sony au ceva probleme cu precomenzile PlayStation VR

Sony se pare ca au subestimat publicul doritor de realitate virtuala pe console, precomenzile pentru Playstation VR depasind asteptarile celor de la Sony. Astfel, in doar o saptamana,  de cand aceste accesorii virtuale au fost disponibile la stand, Playstation VR a intrecut asteptarile celor de la Sony, a declarat Jim Ryan, sef al Playstation Europe.

De cand dispozitivul VR dedicat consolei Playstation 4 a devenit disponibil la precomanda, s-a vandut in diversele magazine, rezultatul fiind unul mai putin fericit pentru public, Playstation VR in acest moment nu mai are un stoc fizic pentru ziua lansari.  Pe Amazon s-a epuizat tot in ziua lansarii.  va fi disponibil in octombrie la pretul de 400 de euro, dar o camera Playstation este necesare pentru a-l folosi.

Jim Ryan a declarat ca este nesigur daca va fi suficient de mult stoc pentru ziua lansarii, insemnand ca nu toata lumea va avea acces la experienta Playstation VR de indata.

„E greu de zis”, a spus Ryan cand a fost intrebat daca stocul va fi suficient. „Stirile de peste noapte despre precomenzi au fost foarte incurajatoare, dar n-as fi atat de sigur despre a baza pe asta cum se va desfasura lansarea”. „As zice ca aceste precomenzi intrec asteptarile noastre initiale. Asta sugereaza ca cererea, si ca urmare vanzarile din prima zi, vor fi insemnate”.

Playstation VR este in acest moment cel mai ieftin dispozitiv de VR disponibil pe piata, din moment ce Oculus Rift este 600 de euro, iar HTC Vive este 800 de euro. Pe langa asta, mai ai nevoie si de un PC high end pentru a folosi tehnologia, ridicand costul si mai mult. Ca urmare, Playstation VR este vazut ca fiind foarte rezonabil si va face VR mai accesibil pentru mai multi gameri. Asta este ceva cu care Ryan e foarte comod.

„Sunt foarte comod cu pretul pentru Playstation VR”, a spus Jim Ryan, sef al Playstation Europe. „Evident sunt niste decizii la care ne gandim mult, ca de obicei. Mai incercam sa prezentam si o valoare foarte buna in preturile noastre, si credem ca am facut asta cu Playstation VR.

[MCV]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button