PC&Consoles

Sony are probleme cu Anthem

Anthem a fost o prezență foarte veselă anul acesta le E3, dar pare să fi dat ceva probleme celor de la Sony în ultimele zile, după ce lumea a observat că secvența de gameplay găzduită pe canalul oficial de Youtube al Playstation nu era ceea ce pare.

Acea secvență nu se mai află pe canalul Playstation, dar puteți vedea mai jos o imagine destul de bizară care pare să sugereze că proveniența acelui gameplay era de o cu totul altă platformă. Nu că ar fi fost de PS4, în loc să fie de PS4 Pro, ci că era de pe Xbox One.

Imaginea arată destul de clar cum butoanele pentru Playstation sunt suprapuse peste cele deja existente ale consolei Xbox One, printr-un mic artificiu ce nu era tocmai perfect la minutul 3:39 din secvența de gameplay.

Nu este clar cine a fost responsabil pentru acest incident, dacă Electronic Arts a livrat o secvență de gameplay doctorită, sau dacă Sony a fost responsabil. Cert este că incidentul s-a dovedit a fi destul de jenant pentru toate părțile implicate.

Puteți vedea secvența de gameplay nealterată mai jos:

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. eu in film la minutul 3.39 nu vad nici o problema. chiar mai tarziu cu cateva secunde, apar controalele dar nu par suprapuse cum aratati voi, imi par normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button