HiFi-TVRSS PaginaDeMediaTECHTech&IT

Sony anunță disponibilitatea televizoarelor din seria 4K HDR MASTER

Noile televizoare AF9 OLED și ZF9 LCD din seria MASTER de la Sony cu modul exclusiv Netflix Calibrated sunt acum disponibile la precomandă. Această serie va fi disponibilă în magazine începând cu data de 15 octombrie.

Atât AF9 OLED și ZF9 LCD au o imagine deosebită datorită tehnologiilor pe care le implementează Sony și, bineînțeles, noului procesor de imagine X1 Ultimate. Acest procesor poate detecta și analiza fiecare obiect dintr-o imagine cu ajutorul noii tehnologii Sony Object-based Super Resolution.

Încă din anul 2000, impreună cu Sony Pictures Entertainment s-a creat un Picture mode care îndeplinește criteriile creatorilor de conținut, iar recent standardul HDR a fost inclus în procesul de creare al filmelor. Pentru seria MASTER, în colaborare cu Netflix, Sony lansează modul „Netflix Calibrated”. Cei care își urmăresc serialele TV preferate, filmele, documentarele și multe altele pe Netflix se pot bucura acum de această experiență. Pe lângă compatibilitatea cu Netflix, seria MASTER este compatibilă cu CalMAN, cel mai bun software de calibrare a afișajului.

Seriile AF9 și ZF9 includ funcția de căutare vocală pentru Android TV, pentru a facilita găsirea de conținut, adresarea de întrebări sau controlarea televizorului. Că tot vorbim despre partea de software, trebuie să amintim aici și de Chromecast, cu ajutorul căruia poate fi trimis foarte ușor conținut de pe smartphone sau tabletă direct la televizor, în timp ce accesul la Google Play permite vizionarea filmelor preferate, emisiunilor TV și sesiunilor de jocuri pe televizor.

Seria Sony MASTER compusă din AF9 OLED și ZF9 LCD este acum disponibilă pentru precomandă cu livrări începând de pe data de 15 octombrie. Pentru mai multe informații, puteți vizita site-ul Sony din link-ul de mai jos.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button