HiFi-TV

Sony anunță lansarea noului sistem High Power Audio, pentru petreceri

Sony lansează trei noi sisteme High Power Audio, MHC-V50D, SHAKE-X30D și SHAKE-X70D, ideale pentru petreceri. Calitatea excelentă a sunetului se datorează Sony Smart High Power Technology, iar difuzorul Mica Cone garantează un sunet puternic indiferent de ce muzică alegi să asculți.

Sistemele audio vin însoțite de multiple funcționalități pentru petreceri, cum ar fi sistemul de iluminare sau modul karaoke, controlul prin gesturi și efectele de DJ. Cu aceste noi funcționalități adăugate unui bass puternic utilizatorii se pot bucura împreună cu invitații de muzica preferată din telefon, prin conexiunea wireless, utilizând funcția Blueoototh sau printr-o simplă atingere prin NFC. 

V50D

Tehnologia Smart High Power disponibilă pe sistemul MHC-V50D este concepută pentru a crește nivelul acustic și oferă un bass puternic emis dintr-o cameră acustică de tip corn întors, printr-un port de ieșire lărgit. Mica Cone, construit din fibre Mica Reinforced Cellular (MRC), oferă un plus de rigiditate și permite menținerea formei chiar și atunci când se mișcă la presiune înaltă și viteză mare – în acest fel, volumul bass-ului poate crește fără a renunța la calitatea sunetului.

Aplicația Fiestable permite controlarea culorilor luminilor, precum și sincronizarea lor cu ritmul muzicii de pe ringul de dans. Controlul prin gesturi face accesibile funcțiile precum playpack, DJ, sampler și lighting dintr-o simplă mișcare a mâinii. Panoul de iluminare din spate poate fi controlat la orice oră din zi și din noapte.

Input-ul dublu pentru microfon poate fi folosit pentru sesiuni de karaoke și dispune de efectele ecou și atenuare. Iar pentru a vizualiza versurile, utilizatorul poate conecta televizorul prin HDMI și poate rula DVD-uri prin intermediul player-ului integrat. V50D vine într-un design de tip one-box, compact care permite transportarea lui la orice petrecere, fiind prevăzut cu mâner.

 Telefonul mobil sau tableta pot fi conectate prin Blootooth sau NFC, fără a avea nevoie de fire pentru a te bucura de același sunet de înaltă calitate produs cu ajutorul tehnologiei LDAC de la Sony.

X30D

SHAKE-X30D este format din trei boxe și dispune de toate caracteristicile necesare pentru o petrecere reușită. Player-ul hi-fi poate deveni o piesă centrală a living-ului și două boxe adiționale pot fi amplasate în diferite zone ale camerei, cum ar fi în lateralul televizorului. Cu ajutorul difuzoarelor Mica Cone și a Smart High Power Technology, sistemul audio produce același sunet puternic fără a compromite calitatea garantată de difuzoarele Sony.

X30D este prevăzut cu input dublu pentru microfon care oferă posibilitatea „duelurilor” karaoke sau conectării unei chitare electrice, iar intrarea HDMI ARC asigură conexiunea cu televizorul.  Acest home audio system este o alegere ideală pentru petreceri datorită funcțiilor de DJ și efectelor sonore precum cel ecou sau atenuare. Difuzoarele se aprind și proiectează lumina de jur împrejurul camerei în tipare intermitente care se modifică pe ritmul muzicii.

X70D

Sistemul high power audio SHAKE-X70D vine cu multiple opțiuni care garantează o petrecere plină de distracții. Folosind difuzoarele Mica Cone și Smart High Power Technology și adăugând lumini de mai multe culori (inclusiv roșu, albastru și verde), X70D home hi-fi system vine cu o suită de funcții și cu opțiunea built-in Party Chain.

MHC-V50D va fi disponibil începând cu luna Aprilie, la prețul aproximativ de €500

SHAKE-X30D va fi disponibil începând cu luna Mai, la prețul aproximativ de €750.

SHAKE-X70D va fi disponibil începând cu luna Mai, la prețul aproximativ de €1200.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button