Foto-VideoȘtiri IT

Sony anunță camera mirrorless full-frame A7R Mark IV

Sony A7R Mark IV este cel mai nou model de cameră mirrorless full-frame anunțată de către marele producător de electronice, o cameră ce se laudă cu un senzor de 61 de megapixeli, cu o rază dinamică de 15 stopuri.

Camera include o varietate de îmbunătățiri față de generațiile anterioare, cum ar fi un mâner mai pronunțat, un port USB Type C, două sloturi de card, sau capacitatea de a captura imagini de 240 de megapixeli, folosind funcția de pixel-shift. Cei care nu vor să facă poze atât de mari pot opta pentru imagini de dimensiuni normale foarte rapide, camera având un mod de rafală de 10 cadre pe secundă, fiind în stare să înmagazineze 68 de astfel de imagini până ce se va umple buffer-ul. A7R Mark IV mai beneficiază de un ISO standard ce merge de la 100 la 32.000, și ISO expandat ce poate merge de la 50 la 102.400, iar în momentul lansării vor fi disponibile în jur de 52 de obiective.

Pe partea de filmare, camera poate atinge „doar” 4K la 30 de cadre pe secundă, sau 1080p la 120 de acdre pe secundă, însă doar pe 8 biți. Camera nu va putea înregistra sub nici o formă pe 10 biți, nici folosind un recorder extern. Nici ecranul său nu este complet rabatabil.

Sony A7R Mark IV  va fi disponibil din această toamnă, în luna septembrie, la un preț estimat de 3500 de dolari/euro.

[Engadget]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button