GamingPC&Consoles

Sony a cumpărat Audeze pentru căștile de gaming produse de aceștia

Sony a confirmat achiziția Audeze, însă într-un plot twist destul de interesant, japonezii nu au cumpărat compania americană pentru monitoarele in-ear sau căștile pentru audiofili. Achiziția a fost realizată de Sony Interactive Entertainment (SIE), sau mai pe limba tuturor, ăia care se ocupă de PlayStation. Momentan nu se știe prețul de achiziție sau detaliile despre aceasta, dar putem vedea de ce are sens.

Audeze este un brand premium de căști, iar achiziția aceasta arată importanța pe care o acordă Sony Interactive inovației și experienței audio pe care o primesc jucătorii de pe PlayStation. Suntem încântați să aducem expertiza celor de la Audeze în eco-sistemul PlayStation, construind pe bazele pe care le-am stabilit cu Tempest 3D AudioTech si căștile wireless Pulse 3D. Hideaki Nishino, Senior Vice President, Platform Experience, Sony Interactive Entertainment

Achiziția celor de la Audeze capătă sens atunci când ne uităm la căștile Pulse Explore de la Sony. Acestea folosesc difuzoare magentice planare, adică o tehnologie pe care o regăsim în căști pentru audiofili pe la prețuri din patru cifre. Dar ghici cine folosește difuzoare magnetice planare și are câteva patente pe această tehnologie… fix Audeze. Și cum producătorul american face și căști de gaming pe lângă asta, deja era cam logică mișcarea.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button