MORE

Sony A7 Mark 2 – Intai „scurs” pe net, apoi confirmat

Sony au dezvaluit recent ultima camera din seria full frame mirrorless A7. A7 2 este prima camera full frame din lume care are un stabilizator optic pe 5 axe.

Pe langa aceasta stabilizare, camera mai are si alte imbunatatiri, care sporesc calitatea imaginii. Noul stabilizator va permite capturarea pozelor fara trepied pana la f4.5, fara ca imaginea sa fie blurata. Pe corpul camerei Sony a mai adaugat inca un buton ale carui functii se pot personaliza.

De asemenea, materialele pentru constructia corpului au fost schimbate, si de la aspectul oarecum glossy s-a trecut la unul mat, si gratie carcasei din aliaj de magneziu camera este rezistenta si la umezeala sau praf. Aparatul are capabilitati de filmare cu codecul proprietar de buna calitate XAVC S, la fel ca si predecesorul sau. Pentru conectivitate, avem  HDMI care suporta 1080p la 60fps, inregistrare simultana in memoria interna dar si pe un recorder extern, iar pe recorderul extern se poate inregistra Full HD 4:2:2 in 8 biti.

Senzorul este acelasi, de 24.3MPx full frame, la fel si sistemul hybrid de focalizare. Camera poate face poze in rafala cu o viteza de 5 cadre pe secunda. Pretul va fi in jur de 1600$.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button